Contactează-mă

joi, 15 decembrie 2022

ZEWA DELUXE DELICATE CARE

 Momentele petrecute în familie sunt cele mai importante, atât pentru bunăstarea părinților, cât și a copiilor. Confortul zilnic este dat de faptul că toată lumea este fericită, cât timp toate merg ca pe roate.

Întrucât au înțeles cât de importantă este fericirea tuturor membrilor familiei, albinuțele mele preferate de la Buzzstore mi-au trimis spre testare în colaborare cu Zewa Deluxe, un kit format dintr-un pachet Zewa Deluxe Delicate Care - 4 role, 3 mostre ce conțin o rolă de hârtie igienică Zewa Deluxe Delicate Care, cât și un kit pentru momentul meu de relaxare.

Cred că ghiciți care dintre cele 3 elemente a fost preferatul meu!

Zewa Deluxe este o hârtie igienică de calitate, rezistentă și absorbantă, fiind alegerea eficientă care te ajută să asiguri confortul familei tale. Are o rolă compactă cu 150 de foi, un gramaj foarte bun pe strat, pentru o absorbție ridicată. Cu hârtia igienică Zewa consumi mai puțin, economisești mai mult!

Pentru că finețea și confortul sunt esențiale în alegerea celei mai bune hârtii igienice pentru familia ta, cea mai potrivită este cea delicată cu pielea, dar este important să fie testată dermatologic și potrivită chiar și pentru pielea sensibilă. Pernuțele Zewa, fine ca mătasea, oferă îngrijirea maximă pentru cei dragi.

Când vine vorba de curățare și confort, grosimea hârtiei igienice chiar contează! Zewa Deluxe în 3 straturi găsește echilibrul perfect între delicatețe și rezistente. Pentru că îți dorești cea mai bună hârtie igienică pentru tine și familia ta, Zewa Deluxe are pernuțe absorbante și rezistente, care oferă îngrijirea și absorbția ideale.

Tubul Zewa AquaTube®,  este reciclabil și biodegradabil; poate fi aruncat în toaletă, pentru că se dezintegrează în contact cu apa.

 
De ce trebuie să alegi hârtia igienică Zewa Deluxe pentru tine și familia ta?
 
🐝 Este o hârtie igienică fină, în 3 straturi, rezistentă și absorbantă.
🐝 Are o rolă compactă cu 150 de foi, care durează.
🐝 Are gramaj bun pe strat, pentru absorbție ridicată – 16,7 g/m².
🐝 Este testată dermatologic și potrivită pentru pielea delicată.
🐝 Are tubul reciclabil și biodegradabil AquaTube®.
🐝 Produsele Zewa Deluxe au ambalaj reciclabil, cu amprentă de CO₂ redusă.
🐝 Poți alege dintr-o varietate de produse: hârtie albă sau colorată, fără parfum sau cu parfum delicat.

Voi ați încercat-o?
 
 

www.zewa.net/ro
#BUZZ_ZewaDeluxe #ZewaRomania #ZewaDeluxe #AlegeEficientcuZewa
#ZewaIngrijireDelicataViataBuna

 

 

Niciun comentariu: