Contactează-mă

miercuri, 19 aprilie 2023

ALWAYS PLATINUM COMFORT LOCK

Este cunoscut faptul că a fi femeie implică și perioade dificile, mai ales acea perioadă a lunii. Însă, în comparație cu perioadele trecute, știința evoluează, iar specialiștii caută toate metodele pentru a ne ușura acele perioade și a ne aduce confortul necesar pentru a trece cu ușurință peste ele.

Albinuțele mele preferate de la Buzzstore mi-au trimis spre testare absorbantele Always Platinum Comfort Lock nr. 2 super și 4 secure night, create special pentru zero pete, zero cute și zero mirosuri neplăcute!

Zilele acelea dificile sunt mult mai ușoare cu produsele potrivite. Always Platinum sunt perfect concepute astfel încât să ne bucurăm de mai multă protecție și mai mult confort datorită noilor aripioare ComfortLock și stratului superior cu micro-pernuțe absorbante.

Noile absorbante Platinum Secure Night au porțiunea din spate cu 60% mai mare față de Always Platinum cu aripioare măsura 1, ca tu să fii protejată complet chiar și în somn.

Absorbantele pentru ZI sunt create special ca să absoarbă lichidul când te miști.

Absorbantele pentru NOAPTE sunt mai late în spate ca să acopere zonele în care lichidul poate ajunge când stai culcată.

Pentru a te bucura mereu de senzația de prospețime, este necesar să schimbi absorbantul pe parcursul zilei de câte ori simți nevoia.

Există 5 motive să adori experiența Always Platinum!
- Aripioare ComfortLock – delicate cu pielea, împotriva iritațiilor
- Bariere laterale ce previn scurgerile
- 1000 de micro-pernuțe pentru absorbție mai buna
- Design Soft & Fit pentru mai mult confort
- Tehnologia OdourLock ce neutralizează mirosurile neplăcute

Tu le-ai încercat?


#BUZZAlwaysPlatinumComfortLock

Niciun comentariu: