Contactează-mă

sâmbătă, 18 iunie 2022

FAIRY PLATINUM PLUS

Albinuțele mele preferate de la Buzzstore m-au selectat și de această dată pentru a testa cele mai noi produse, de data aceasta fiind vorba de capsulele pentru mașina de spălat vase Fairy Platinum Plus.

De când am cumpărat mașina de spălat vase, viața mea a devenit mai ușoară întrucât petreceam foarte mult timp spălând vase, consumând enorm de multă apă din cauza vaselor încăpățânate și nervi.

Nu este o surpriză că am achiziționat mai multe mărci de capsule pentru vase până am descoperit cele care se pliază pe nevoile mele, și da, ați ghicit, m-am oprit la Fairy Platinum Plus.

Au un miros plăcut, sunt spornice, lasă vasele curate și strălucitoare și curăță chiar și cele mai încăpățânate pete. Le-am testat atât pe vase foarte murdare și cu mizeria întărită, cât și pe vase mai puțin murdare, rezultatul fiind același!

Sunt foarte mulțumită de aceste capsule, le voi cumpăra în continuare și le recomand din tot sufletul pentru că sunt ceea ce trebuie mașinilor de spălat vase. Și pe lângă asta, raportul consum-preț nici nu se simte!

 Voi le-ați încercat?

#BUZZFairy 

#BUZZFairyPlatinumPlus

 

Niciun comentariu: